Nieuw op Amazon Prime Video in juli 2020

Nieuw op Amazon Prime Video in juli 2020
Met onder meer X-Files en Doctor Sleep

Nieuws :

De zomer is begonnen, dus de meeste mensen zullen steeds meer buiten te vinden zijn. Voor diegenen die wel achter de tv of in de (thuis)bioscoop te vinden zijn: Er is weldegelijk weer nieuw materiaal om uit te kiezen op Disney+. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. American Horror Story, S1-5 (1 juli)


Ieder seizoen heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Dit betreft onder meer een bezeten huis (Murder House), een gekkenhuis (Asylum) of een groep heksen (Coven), een tentoonstelling met aparte verschijnselen (Freak Show) of een mysterieus hotel (Hotel). Bekijk hier waar je American Horror Story kunt streamen.

2. Glee, S1-6


Een groep jongeren die, onder leiding van hun leerkracht, beginnen een koor op hun school: de fictieve William McKinley High School in Lima,Ohio. Bekijk hier waar je Glee kunt streamen.

3. Hanna, S2 (3 juli)


Een jong meisje (Esme Creed-Miles) wordt door haar pleegvader (Joel Kinnaman) opgeleid tot efficiënte moordmachine. In het tweede seizoen weet Hanna dat ze niet de enige jonge vrouw is met bijzondere vaardigheden en training. Bekijk hier waar je Hanna kunt streamen.

4. Black-ish, S1-5 (6 juli)


Een zwarte man uit de hogere middenklasse wil zijn kinderen culturele identiteit bijbrengen. Hij krijgt daarbij af te rekenen met veel tegenstrijdigheden en obstakels, waaronder zijn liberale vrouw, zijn conservatieve vader en volledig geassimileerde kinderen. Bekijk hier waar je Black-ish kunt streamen.

5. The X Files, alle seizoenen (7 juli)


Hoofdpersonages Dana Scully (Gillian Anderson) en Fox Mulder (David Duchovny), twee FBI-agenten, proberen een aantal onverklaarbare zaken op te lossen. Agent Mulder heeft veel verstand en interesse in paranormale activiteiten, terwijl agent Scully juist een wetenschappelijke benadering hanteert. Bekijk hier waar je The X-Files kunt streamen.

6. Doctor Sleep (11 juli)


Doctor Sleep is een vervolg op het verhaal van Danny Torrance, 40 jaar na zijn angstaanjagende bezoek aan het Overlook Hotel in The Shining. Bekijk hier waar je Doctor Sleep kunt bekijken.

Lees hier de filmrecensie van Doctor Sleep.

7. The Peanut Butter Falcon (12 juli)


De 22-jarige Zak, met het syndroom van Down, ontvlucht zijn verzorgingstehuis. Hij wil zijn droom, een professionele worstelaar worden, waarmaken en hiervoor les volgen. Bekijk hier waar je The Peanut Butter Falcon kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van The Peanut Butter Falcon.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, NPO Plus en Disney+.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Amazon Prime Video in juli 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV