Nieuw op NPO Plus in juli 2020

Nieuw op NPO Plus in juli 2020
Met onder meer Das Boot en The Pier

Nieuws :

De zomer is begonnen, dus de meeste mensen zullen steeds meer buiten te vinden zijn. Voor diegenen die wel achter de tv of in de (thuis)bioscoop te vinden zijn: Er is weldegelijk weer nieuw materiaal om uit te kiezen op NPO Plus. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

1. MotherFatherSon, S1 (3 juli)


Max Finch (Richard Gere) moet een belangrijke keuze maken wanneer zijn door alle druk ontspoorde zoon Caden (Billy Howle), die zijn grootste krant runt, in het ziekenhuis belandt. Bekijk hier waar je MotherFatherSon kunt kijken.

2. A Confession, S1 (6 juli)


Het zesdelige drama volgt detective Steve Fulcher (Martin Freeman), die er alles aan doet om de moordenaar van een vermiste vrouw te pakken, en vervolgens over de schreef gaat om een bekentenis op tafel te krijgen. Bekijk hier waar je A Confession kunt kijken.

3. Das Boot, S2 (10 juli)


In december 1942 krijgt Johannes von Reinhartz als commandant van de U-822 een geheime missie die hem richting de VS voert, terwijl zijn twijfel aan de zin van de oorlog groeit. Bekijk hier waar je Das Boot kunt kijken.

4. The Pier, S2 (17 juli)


De dood van Oscar (Alvaro Morte), die plots een einde aan zijn leven zou hebben gemaakt, houdt de gemoederen bezig. Zijn echtgenote Alex (Verónica Sanchez) en zijn maîtresse Verónica (Irene Arcos) vertrouwen de zaak echter totaal niet en gaan samen op onderzoek uit. Bekijk hier waar je The Pier kunt kijken.

5. The Typist (18 juli)


Freya Becker (Iris Berben) is een ietwat teruggetrokken notuliste op de afdeling moordzaken van de politie van Berlijn. De vele verhoren van misdadigers laten haar maar niet los. Bekijk hier waar je The Typist kunt kijken.


Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Videoland, Ziggo Movies & Series XL, Amazon Prime Video en Disney+.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op NPO Plus in juli 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV