Tottenham Hotspur - Manchester United live op tv

Tottenham Hotspur - Manchester United live op tv
Subtopduel in de Premier League

Sport :

Na twee inhaalduels afgelopen woensdag begint de Premier League vrijdag 19 juni aan de 30ste competitieronde. Om 21.15 uur spelen Tottenham Hotspur en Manchester United tegen elkaar. Ziggo Sport en Ziggo Sport Select doen live verslag op tv.

Nieuwe omstandigheden
Beide ploegen staan momenteel in de subtop van de Engelse competitie. De grote vraag is voor alle clubs hoe ze uit de 'pandemiepauze' komen en wat de nieuwe omstandigheden en lege stadions voor invloed hebben. Zowels Spurs als United heeft nog alle kansen op een Champions League-ticket.

Deze vrijdagavond ook bij Ziggo Sport: Sevilla - FC Barcelona live op tv.

Stand
Voor een deel omdat Manchester City voorlopig nog uitgesloten is van deelname aan het komende seizoen vanwege een straf van de UEFA. Dat betekent dat de nummer 5 aan het eind van het seizoen ook de Champions League in gaat. En op die plek staat United. Tottenham staat 8ste met vier punten minder.

Bekijk het volledige Premier League-programma van de herstart.

Tottenham Hotspur - Manchester United is vrijdag 19 juni om 21.15 uur te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De samenvatting van Tottenham - ManUnited volgt na afloop op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV