Hysterische spelshow Floor is Lava staat nu op Netflix

Hysterische spelshow Floor is Lava staat nu op Netflix
Een soort WipeOut maar dan bloedheet

Kijktip :

Vanaf vrijdag 19 juni staat de spelshow Floor is Lava op Netflix. De streamingdienst komt met een splinternieuwe spelshow die ons terug neemt in de tijd. Floor is Lava is een bloedhete overlevingstocht door een kamer met de meest bizarre obstakels. En daarmee komt de vibe van Wipeout uit 2008 weer helemaal terug.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het spel is simpel
De streamingdienst heeft een super simpele concept om weten te bouwen tot een nostalgische spelshow: Teams moeten zo snel mogelijk hun weg weten te vinden door het "levensgevaarlijke" speelveld, waarbij je gediskwalificeerd wordt als je in het water valt. Helaas wordt geen echt vuur of lava ingezet, de streamingdienst houdt het bij rood gekleurd water. Deelnemers klimmen in grote ruimtes vol props. Van bankstellen en tafels tot kano's, gecrashte NASA-shuttles en gigantische Paaseiland-beelden.

Verschillende teams strijden in de spelshow 'Floor is Lava'

Typisch Amerikaans
Houd de voetjes van de vloer en zorg dat je niet geraakt wordt; dat is in essentie de opzet van de nieuwste Netflix-hit Floor is Lava. De streamingdienst wist de kijker eerder al te lokken met bizarre datingshows en docu’s en lijkt hiermee ook weer goud in handen te hebben. Deze hysterische spelshow wordt gepresenteerd door autosport-analist en co-host van Top Gear Rutledge Wood.

Floor is Lava staat nu op Netflix. Deze spelshow bevat 10 afleveringen van ongeveer 30 minuten. Genre: Komedie, Familie, Spelshow.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hysterische spelshow Floor is Lava staat nu op Netflix of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier