Prachtig comedydrama Demain Tout Commence zie je zaterdag op België Eén

Prachtig comedydrama Demain Tout Commence zie je zaterdag op België Eén
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Met de internationale filmhit Intouchables (2011) lieten de Fransen zien een wereldwijd publiek te kunnen inpakken met hun prachtige comedydrama's. Dat bewijst ook het schitterende Demain Tout Commence, zaterdag te zien op de Vlaamse zender Eén. Je kunt Demain Tout Commence streamen via onder meer Netflix en Videoland.

Het verhaal
Demain Tout Commence gaat over Samuel. Zijn zorgeloze leven komt op zijn kop te staan wanneer hij van een van zijn ex-vriendinnen te horen krijgt dat hij de vader is van een paar maanden oude baby, Gloria - die bij hem wordt achtergelaten. Samuel ziet de verantwoordelijkheid niet zitten en vertrekt halsoverkop naar Londen in de hoop de moeder te vinden om het kind terug te brengen. Zijn zoektocht heeft geen succes en acht jaar later woont hij nog steeds samen met Gloria in Londen. Ze zijn onafscheidelijk geworden, maar op een dag duikt Gloria's moeder weer op: ze wil haar terug...

Ontroerend én grappig
Net als Intouchables is het schitterende Demain Tout Commence zowel ontroerend als grappig. De film laveert met speels gemak tussen de zware en de luchtige momenten, maar wordt bij elkaar gehouden door het prachtige acteerwerk van hoofdrolspeler Omar Sy (inderdaad, hij zat ook in Intouchables) en het ontwapenende spel van de jonge Gloria Colston. Verder zien we onder meer Clémence Poésy, die je wellicht kent als Fleur Delacour uit de Harry Potter-franchise.

Demain Tout Commence (2016) wordt beoordeeld met een 7,4 op IMDb en is op zaterdag 20 juni om 21.30 uur te zien op België Eén. Lees hier op welk kanaal België Eén te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Prachtig comedydrama Demain Tout Commence zie je zaterdag op België Eén of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV