Cash or Trash met Martien Meiland vanaf maandag weer te zien op SBS 6

Cash or Trash met Martien Meiland vanaf maandag weer te zien op SBS 6
Herhalingen van eerste seizoen

Kijktip :

Dankzij Gouden Televizier-Ring-winnaar Chateau Meiland groeide de excentrieke Martien Meiland uit tot een enorm kijkcijferkanon. Hij kreeg binnen de kortste keren een eigen programma op SBS 6: Cash or Trash. SBS 6 herhaalt vanaf maandag 22 juni het eerste seizoen van Cash or Trash.

Tussen kunst en kitsch 2.0
Het derde seizoen van Chateau Meiland kwam op maandag 15 juni ten einde, maar Martien blijft gewoon de maandagavond van SBS 6 domineren. In Cash or Trash ontvangt hij mensen uit heel Nederland, die een bijzonder voorwerp willen verkopen. Van waardevolle erfstukken tot oude speelgoedauto's: ze nemen van alles mee. Elk voorwerp, dat eerst getaxteerd wordt, heeft een verhaal.

Onderhandelen
Met de kennis van de taxatie in hun achterhoofd komen de deelnemers tegenover vijf gewiekste handelaren te staan. Nu is het aan de deelnemer om er een zo gunstig mogelijke deal uit te slepen. Komt die er ook, of keert het voorwerp onverrichter zake weer terug naar huis? In de eerste aflevering zien we onder meer een vintage cola-reuzefles en een oude gynaecoloogstoel.

Het eerste seizoen van Cash or Trash wordt vanaf maandag 22 juni wekelijks om 20.30 uur herhaald op SBS 6. Je kunt alle afleveringen van Cash or Trash terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Cash or Trash met Martien Meiland vanaf maandag weer te zien op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen