Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 26

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 26
Kijktips voor 20 t/m 27 juni

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. The Sinner, S3 (Netflix)
In het derde seizoen onderzoekt Ambrose een mysterieus auto-ongeluk net buiten New York. Bomer speelt Jamie, een aanstaande vader en op het eerste gezicht keurige man, die betrokken was bij het ongeluk. Lees hier waar je The Sinner kunt kijken.

2. The Politician, S2 (Netflix)
In het tweede seizoen van The Politician moeten de kijkers zich op gaan maken voor de meest legendarische verkiezingsstrijd in de geschiedenis van New York. Centraal staat de student Payton Hobart (gespeeld door Ben Platt), die president wil worden van de studentenraad. Bekijk hier waar je The Politician kunt streamen.

3. Wasp Network (Netflix)
De Cubaanse piloot René González (Édgar Ramírez) verlaat in de jaren negentig zijn vrouw (Penélope Cruz) en zijn dochter en zich vestigt in de stad Miami. Hij lijkt een nieuw leven op te willen bouwen ver weg van het communistische eiland. Bekijk hier waar je Wasp Network kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Wasp Network.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Perry Mason, S1 (Ziggo, 22 juni)
Los Angeles is booming, terwijl de rest van het land zich door de Grote Depressie worstelt. In deze periode krijgt Mason, die vaak als privédetective te werk gaat, te maken met de mogelijk grootste zaak uit zijn carrière. Lees hier waar je Perry Mason kunt kijken.

5. La La Land (Videoland, 22 juni)
In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Lees hier waar je La La Land kunt kijken.

6. 24 (Netflix, 24 juni)
Elk seizoen duurt 24 uur en is een periode uit het leven van Jack Bauer, een federaal agent die terroristische aanslagen probeert te voorkomen. Tegelijkertijd worden ook de gebeurtenissen bij de antiterrorisme organisatie CTU en belevenissen van andere personages gevolgd. Lees hier waar je 24 kunt streamen.

7. Silent Witness, S21 (NPO Plus, 26 juni)
Het 21ste seizoen van Silent Witness, dat in 2018 voor het eerst werd uitgezonden op de Britse televisie, begint met een onderzoek van het forensisch pathologisch team naar de dood van een geheimzinnige man. Zijn lijk werd gevonden in een afgelegen reservoir. Ondertussen proberen Nikki en Jack om te gaan met de nasleep van hun Mexico-beproeving. Bekijk hier waar je Silent Witness kunt zien.

8. Into the Unknown: Making Frozen 2 (Disney+, 26 juni)
We volgen een aantal belangrijke personen achter Frozen 2, zoals de regisseur/schrijver Jennifer Lee, regisseur Chris Buck en producent Peter Del Vecho. Ook komen de songwriters Kristen Anderson-Lopez en Robert Lopez in beeld en zien we de acteurs Kristen Bell, Idina Menzel, Josh Gad, Jonathan Groff, Sterling K. Brown en Evan Rachel Wood aan het werk. Lees hier waar je Into the Unknown: Making Frozen 2 kunt kijken.

9. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (Netflix, 26 juni)
Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, twee artiesten uit IJsland, krijgen de kans van hun leven om op te treden op het Songfestival. Lees hier waar je Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga kunt kijken.

10. Dark, S3 (Netflix, 27 juni)
Een kerncentrale in 1953 blijkt er in de grotten van Winden een gangenstelsel verborgen te liggen, dat in contact staat met 33 (1986) en 66 (2019) jaar daarna. Lees hier waar je Dark kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 26 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV