Recensie: I Still Believe biedt geloof, hoop en liefde met veel tranen

Recensie: I Still Believe biedt geloof, hoop en liefde met veel tranen
Christelijke film met Riverdale-hunk K.J. Apa

Film :

Vanaf 25 juni 2020 gaat de film I Still Believe draaien in de Nederlandse bioscopen. In een wereld die veel problemen kent is I Still Believe een baken van licht. Met als stralend middelpunt Riverdale-acteur K.J. Apa zijn de tissues niet aan te slepen, want tranen zijn gegarandeerd. Lees hier de filmrecensie van I Still Believe.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Some Stars Shine Brighter Than Others
De film vertelt het inspirerende, waargebeurde verhaal van rockster Jeremy Camp (K.J. Apa). Hij wordt smoorverliefd op Melissa (Britt Robertson) en zijn carrière verloopt geweldig, totdat er bij Melissa kanker wordt geconstateerd. De film laat zien hoe één liefde je leven kan veranderen, maar ook hoe één leven de wereld kan veranderen.

K.J. Apa en Britt Robertson in de film 'I Still Believe'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Gelovigen én ongelovigen, verenigt u! Deze film zal die beide kampen aanspreken. De soundtrack barst uit z'n voegen van de rustgevende, christelijke liedjes maar ook het magisch mooie 'Sweet Disposition' van The Temper Tramp, waardoor er veel te genieten én te huilen valt. In dit dramatische verhaal (dat aanvoelt als een luxe en mierzoete woensdagavond-televisiefilm) dragen de hoofdrolspelers K.J. Apa en Britt Robertson geloofwaardig de film, die uitblinkt in aangrijpende scènes met mooie dialogen. Bovendien is er een leuk weerzien met zangeres en actrice Shania Twain, die de moeder van Jeremy Camp speelt. Kijk omhoog - en misschien zie je wel meer tussen hemel en aarde. Drieënhalve ster.

Cast
Naast K.J. Apa (Riverdale) en Britt Robertson (The Space Between Us) zijn ook Nathan Parsons (Once Upon a Time), Shania Twain (Trading Paint) en Gary Sinise (Forrest Gump) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Andrew Erwin en Jon Erwin (I Can Only Imagine).

I Still Believe is vanaf 25 juni 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Drama, Romantiek, Muziek. Tijdsduur: 116 minuten. IMDb-score: 6,5.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Recensie: I Still Believe biedt geloof, hoop en liefde met veel tranen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV