Magistrale Oscargenomineerde muziekfilm La La Land nieuw op Netflix

Magistrale Oscargenomineerde muziekfilm La La Land nieuw op Netflix
Ryan Gosling en Emma Stone schitteren in meesterwerk

Kijktip :

Vanaf maandag 22 juni staat de film La La Land op Netflix. De week kan niet beter beginnen dankzij deze spectaculaire release op de streaminggigant. Omdat de wereld nu meer dan ooit liefde nodig heeft is dit een film die je gezien moet hebben. Een waanzinnige soundtrack, sensationeel camerawerk, een prachtige boodschap en dromers met een missie. Geloof in jezelf en dromen komen uit. La La Land: mis het niet!

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze serie- en filmrecensies.

Another Day of Sun
La La Land gaat over Mia (Emma Stone). Zij droomt ervan actrice te worden in Hollywood. Tussen het serveren van koffie door rent ze van de ene auditie naar de andere. Jazzmuzikant Sebastian (Ryan Gosling) speelt piano in sjofele clubs om de eindjes aan elkaar te knopen en droomt van een eigen jazzclub. Voor beiden lijkt het leven waar ze op hopen ver weg. Het lot brengt deze dromers samen, maar is hun liefde bestand tegen de verleidingen en de teleurstellingen van het hectische leven in Hollywood?

Ryan Gosling en Emma Stone in de film 'La La Land'

City of Stars
Eén belangrijke tip is wel op zijn plaats: ook al hou je niet van zingen in films, deze Oscarwinnaar is tóch een grote aanrader. De film start met twee muzieknummers: 'Another Day of Sun' en 'Someone in the Crowd'. Zo komt de kijker lekker in de Hollywoodsfeer. Daarna ontvouwt deze parel van een film zich als een wonderschone ode aan iedereen die durft te dromen. Met meeslepend camerawerk en waanzinnig gekozen muziek (die steeds terugkomt) is La La Land een verhaal met een lach en een traan. Over de liefde, ambitie en zo veel meer. Met een heerlijk spelende Emma Stone en een geweldige Ryan Gosling, die ook nog even laat zien hoe je in drie maanden subliem piano kan leren spelen. Een productie die overladen is met alle filmprijzen die je maar kunt bedenken. Als het kwartje valt in de finale, is La La Land een film die je echt nooit meer vergeet!

La La Land is vanaf 22 juni 2020 te zien op Netflix. Bekijk hier waar je La La Land nog meer kunt streamen. Genre: Muziek, Drama, Romantiek. Tijdsduur: 128 minuten. IMDb-score: 8,0.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV