Vanavond op tv: Johan Derksen reageert in Veronica Inside op rel en meer

Vanavond op tv: Johan Derksen reageert in Veronica Inside op rel en meer
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 22 juni

Kijktip :

Afgelopen week was de 'foute grap' van Johan Derksen over Akwasi het gesprek van de dag. Vanavond zal de voetbalanalist eindelijk reageren op alle commotie in Veronica Inside. Verder onder meer het nieuwe programma Married at First Sight: Second Chance. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 22 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Docu: Missie NS

NPO 2
20:00 uur

De documentaire Missie NS toont een onbekende kant van het bedrijf: de worsteling achter de schermen om de reiziger blij en tevreden te houden. Missie NS is een mozaïekvertelling vanuit twee sterk contrasterende werelden. Enerzijds het formele hoofdkantoor waar met hart en ziel wordt gewerkt aan een klantvriendelijker imago en waar voor iedere vergadering een film of een vlog wordt gemaakt om het personeel mee op te peppen. Anderzijds de werkvloer, waar vaak een heel andere realiteit heerst dan het verhaal dat degenen die daar werken uit moeten dragen.


Veronica Inside: reactie op rel Johan Derksen

Veronica
20:30 uur

In deze uitzending van Veronica Inside reageren Wilfred Genee, René van der Gijp en vooral Johan Derksen op de rel die afgelopen week ontstond na uitspraken van Derksen in het programma. Na een uitgebreid gesprek over racisme en de demonstraties ertegen maakte Johan Derksen een grap over Zwarte Piet en rapper Akwasi. Bij een foto van een zwartgeschminkte pro-pieten-demonstrant riep hij: "Weten we zeker dat dat niet Akwasi is?"


Start: Cash or Trash?

SBS 6
20:30 uur

Nu Chateau Meiland is afgelopen, zendt SBS6 de komende maandagen om 20:30 uur het eerste seizoen van Martien Meilands programma Cash or Trash opnieuw uit. Martien ontvangt mensen die bijzondere voorwerpen willen verkopen. Ze komen bij hem aan met waardevolle erfstukken of oude speelgoedauto's. Na een taxatie door professionals komen ze tegenover vijf handelaren te staan. Aan de deelnemers de taak om goed te onderhandelen.


Nieuw: Married at First Sight: Second Chance

RTL 4
20:35 uur

Vanaf vanavond krijgen oud-deelnemers uit Married at First Sight een tweede kans in het nieuwe programma Married at First Sight: Second Chance. Milly, Marcel en Maxime zagen hun liefdesexperiment in Married at First Sight mislukken en proberen het nu nog een keer. Uit de aanmeldingen voor het programma zijn voor de drie de mensen met de beste overeenkomsten geselecteerd voor de speeddates.


Terug: Het mooiste meisje van de klas

NPO 1
21:25 uur

Het mooiste meisje van de klas is vanaf vanavond terug met nieuwe afleveringen, elke maandag rond 21:30 uur op NPO 1. Presentator Jaap Jongbloed gaat op bezoek bij de Roosendaalse Charlotte Labee (34) op Ibiza. Een eiland dat haar veel mooie momenten brengt, maar waar ze ook haar dieptepunt kent. Hier krijgt ze te horen dat als ze doorgaat met haar huidige levensstijl, ze in een rolstoel eindigt.


Nieuw: White House Farm

NPO 2
22:20 uur

In de detectivezomer van de NPO is vanaf vanavond zes avonden achter elkaar de misdaad-dramaserie White House Farm te zien. De afleveringen zijn dagelijks rond 22:20 (alleen op dinsdag om 22:40) uur op NPO 2. De serie is gebaseerd op de waargebeurde 'White House Farm Murders' in Engeland, die zich afspeelden in het jaar 1985 in Essex. Het was een van de grootste misdaden op Engelse bodem in tientallen jaren.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV