Dinsdag in Evenblij maakt vrienden: Sigrid Kaag, Sting en Danny en Daley Blind

Dinsdag in Evenblij maakt vrienden: Sigrid Kaag, Sting en Danny en Daley Blind
Frank Evenblij voert openhartige gesprekken

Kijktip :

Op dinsdag 23 juni is de tweede compilatie-aflevering van Evenblij maakt vrienden te zien, waarin Frank Evenblij een aantal van zijn favoriete gesprekken herhaald. Deze week zien we een bezoek aan voetballers Danny en Daley Blind, politica Sigrid Kaag, zanger Guus Meeuwis en niemand minder dan Franks idool Sting.

Soestdijk
We zien hoe Evenblij aan de keukentafel in gesprek gaat met vader Danny Blind en zijn zoon Daley, die openhartig zijn over hun band als vader en zoon en als profvoetballers. Ook Daleys pasgeboren zoon Lowen komt op bezoek bij opa Danny. Vervolgens spreekt Evenblij met wereldster Sting, de voormalige zanger en bassist van The Police, op Paleis Soestdijk. Hier verrast Evenblij zijn idool met drie persoonlijke schilderijen, die het startschot vormen voor diverse persoonlijke ontboezemingen.

Vrouwelijke premier
Met de kennis van nu wordt het ook interessant om Evenblij's gesprek met D66-minister Sigrid Kaag terug te zien. Zij heeft zich afgelopen weekend kandidaat gesteld als lijsttrekker voor de komende verkiezingen. In haar eigen huis laat ze zien hoe ze haar weekenden doorbrengt en vertelt ze waarom ons land toe is aan een vrouwelijke premier. Tot slot is een openhartig gesprek met de Brabantse zanger Guus Meeuwis te zien, die vertelt over zijn scheiding en zijn nieuwe liefde.

Evenblij maakt vrienden is elke dinsdag om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV