André van Duin te gast in College Tour

André van Duin te gast in College Tour
Alleskunner meer dan 50 jaar in het vak

Kijktip :

In de laatste uitzending van College Tour in 2017 is André van Duin te gast. Zingen, acteren, presenteren, schrijven en niet te vergeten vooral ontzettend komisch zijn: hij kan het allemaal. Van Duin geldt als een van de meest succesvolle Nederlandse komieken van de twintigste eeuw en zit inmiddels meer dan vijftig jaar in het vak.

In het DeLaMar Theater in Amsterdam wordt André van Duin geïnterviewd door Twan Huys. Als zanger scoorde Van Duin hits met carnavalskrakers als 'Willempie', 'Er staat een paard in de gang' en 'Pizza Lied'. Maar er is ook serieuzer muzikaal werk, zoals de gevoelige cd 'Van Duin zingt Sonneveld'.

Van Duin en het Pizza Lied

Op televisie maakte hij furore met programma's als Animal Crackers, De Dik Voormekaar Show en Heel Holland Bakt. Ook stond hij met diverse succesvolle producties in het theater. Van Duin is momenteel samen met Olga Zuiderhoek, Kees Hulst en vele anderen ook te zien in de dramaserie Het geheime dagboek van Hendrik Groen.

Na meer dan vijftig jaar in het vak te hebben gezeten heeft André heel wat prijzen gewonnen. Na diverse oeuvreprijzen en een Televizierring is hij zelfs benoemd tot Officier in de Orde van Oranje-Nassau.

Twan Huys en Nederlandse studenten interviewen André van Duin in College Tour. De uitzending is vrijdag 22 december om 21:05 uur te zien op NPO 2.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op André van Duin te gast in College Tour of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV