Serierecensie: The Sinner seizoen 3 blijft sterk en spannend

Serierecensie: The Sinner seizoen 3 blijft sterk en spannend
Met Matt Bomer en Bill Pullman

Kijktip :

Sinds afgelopen vrijdag - 19 juni - staat seizoen 3 van The Sinner op Netflix. Na twee zinderend spannende seizoenen is de onderdanige rechercheur Harry Ambrose terug in een nieuw verhaal. De serie begint met het bezoek van een oude vriend aan de knappe leraar Jamie Burns (gespeeld door Matt Bomer). Vanaf dat moment gaat alles fout. Lees hier de serierecensie van The Sinner, seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Niet Cora Tannetti of Julian Walker, maar Jamie Burns
Dit seizoen volgt rechercheur Harry Ambrose, die een tragisch auto-ongeluk in Dorchester in New York onderzoekt. Ambrose achterhaalt een verborgen misdaad, die één van de schokkendste en gevaarlijkste misdaadzaken van zijn carrière blijkt te zijn. Jamie, een inwoner van Dorchester en een aanstaande vader (zijn vriendin is in verwachting), klopt na een rampzalig ongeluk aan bij Ambrose.

Acteur Bill Pullman als Harry Ambrose in de serie 'The Sinner'

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
Zoals velen van jullie waarschijnlijk wel weten is The Sinner een anthologieserie; een serie waarbij alle seizoenen een op zichzelf staand verhaal vertellen. Dit geldt natuurlijk ook voor dit derde seizoen. We mogen onze handen dichtknijpen dat acteur Matt Bomer is aangetrokken voor dit seizoen, want hij stookt het vuurtje lekker op in een verhaal dat wederom bloedstollend spannend is en dat regelmatig escaleert. Bomer is een echte eye-catcher in de serie, die dankzij hem een duistere glans krijgt. The Sinner bouwt goed op, zodat je toch wil weten hoe dit afloopt. Daarbij is veteraan Bill Pullman als de vervreemde rechercheur een rots in de branding. We zeggen volmondig "ja" tegen een vierde seizoen! Drieënhalve ster.

Cast
Naast Bill Pullman (The High Note) en Matt Bomer (The Normal Heart) zijn ook Parisa Fitz-Henley (Fantasy Island) en Chris Messina (Birds of Prey) in deze serie te zien. Deze productie is geregisseerd door Derek Simonds (Seven and A Match).

The Sinner seizoen 3 is vanaf 19 juni 2020 te zien op Netflix. Dit seizoen bevat 8 afleveringen van ongeveer 45 minuten. Genre: Thriller, Misdaad. IMDb-score: 7,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV