Concert van André Rieu in New York donderdag te zien op NPO 1

Concert van André Rieu in New York donderdag te zien op NPO 1
Nederlandse violist is wereldster

Kijktip :

Na de commerciële zenders begint ook de publieke omroep de pijn van de coronacrisis te voelen. De opnames van veel programma's zijn uitgesteld of afgeblazen, met als resultaat - ook omdat het komkommertijd is - beeldmateriaal uit de oude doos. De NPO zendt de komende donderdagen concerten van André Rieu uit.

Radio City Hall
De eerste van die reeks concerten is op donderdag 25 juni te zien op NPO 1. Dit optreden vond plaats in New York, waar Rieu het podium van de prestigieuze Radio City Hall betrad. Het is één van de beroemdste concertzalen ter wereld en dat is niet voor niets: na de rest van de wereld heeft Rieu ook de harten van de Amerikanen veroverd.

Frank Sinatra
In New York bewijst de koning van de wals dat hij ook kan swingen, want samen met het wereldberoemde Harlem Gospel Choir en zijn eigen Johann Strauss-orkest danst en speelt Rieu het dak er figuurlijk vanaf. De Limburgse violist waagt zich met zijn orkest zelfs aan muziek van Frank Sinatra, zoals 'My Way', en andere Amerikaanse klassiekers als 'Oh When the Saints'.

Het concert van André Rieu in New York is op donderdag 25 juni om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het concert van André Rieu in New York terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV