Breaking: laatste uitzending Veronica Inside met Wesley Sneijder geschrapt

Breaking: laatste uitzending Veronica Inside met Wesley Sneijder geschrapt
Ruzie tussen boegbeelden

Nieuws :

De laatste uitzending van het huidige seizoen van Veronica Inside, die op maandag 29 te zien zou zijn, is geschrapt. Na de vorige aflevering, waarin Johan Derksen in zijn ogen (en die van René van der Gijp) publiekelijk werd afgevallen door Wilfred Genee, is er een flinke ruzie tussen de heren ontstaan.

Racisme
Derksen werd na de uitzending van maandag 15 juni landelijk aan de schandpaal genageld vanwege een vermeende racistische opmerking over Akwasi, die hij vergeleek met Zwarte Piet. Op maandag 22 juni ging Derksen in discussie met advocate Natacha Harlequin en oud-voetbaler Dries Boussatta, maar dit was bij hem niet bekend van tevoren. Pas toen hij in de studio arriveerde zag hij dat er ook andere gasten zouden zijn. Toen Genee zich vervolgens aan de kant van Harlequin en Boussatta leek te scharen, waren de rapen helemaal gaar.

"NSB'er"
In de dagen daarna hadden Derksen en Van der Gijp geen goed woord over voor het optreden van Genee. Van der Gijp beweerde tegenover PowNed zelfs dat Derksen en hij de presentator in elkaar zouden hebben geslagen als er een reclame was. Ook werd Genee weggezet als "Judas" en "NSB'er" - zowel door Van der Gijp als op social media. Een definitieve breuk en het einde van Veronica Inside leken in aantocht, maar zover is het nog niet.

Intentie om door te gaan
Talpa-directeur Marco Louwerens vertelde vanochtend (25 juni) tegenover Radio 538 dat de intentie er is om door te gaan met het programma, maar wel pas na de zomer. Dat betekent dus dat de laatste uitzending van het seizoen, op maandag 29 juni, is komen te vervallen. Hierin zou oud-voetballer Wesley Sneijder te gast zijn om te vertellen over zijn nu al spraakmakende biografie.

Veronica Inside zal, mits het terugkeert, pas na de zomer weer te zien zijn op Veronica. Je kunt alle afleveringen van Veronica Inside terugkijken op Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Breaking: laatste uitzending Veronica Inside met Wesley Sneijder geschrapt of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier