Vanavond op tv: slotaflevering DNA Onbekend, concert André Rieu in New York en meer

Vanavond op tv: slotaflevering DNA Onbekend, concert André Rieu in New York en meer
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 25 juni

Kijktip :

Vanavond is alweer de laatste aflevering van kijkcijferhit DNA Onbekend te zien op NPO 1, waarin Dionne Stax opnieuw twee mensen helpt bij het achterhalen van hun echte vader. Verder onder meer de registratie van een concert van André Rieu in New York. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 25 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Wife Swap New Zealand

TLC
20:30 uur

TLC zendt vanaf vanavond de Nieuw-Zeelandse versie van Jouw Vrouw, Mijn Vrouw uit. In Wife Swap New Zealand wisselen koppels met zeer verschillende achtergronden tijdelijk van partner om hun relaties vanuit een ander perspectief te bekijken en emotionele problemen een plek te geven. Dat dat voor verrassende taferelen zorgt is een understatement, blijkt in dit programma. In de eerste aflevering wisselen de hardwerkende moeder Emma en de goedlachse Lei van leven.


Gestalkt: 10.000 dreigende berichten

SBS 6
20:30 uur

In deze aflevering van Gestalkt het heftige verhaal van de 32-jarige Linsey. Ze is ten einde raad na een jaar waarin ze zo'n 10 duizend beledigende en dreigende berichten van haar stalker die steeds grimmiger worden. In dit geval komt de stalker voor Linsey ook nog eens uit een zeer onverwachte hoek. Dag en nacht weet hij haar via verschillende nep-accounts op social media te vinden. Als ze haar nummer verandert en al haar accounts verwijdert, richt hij zijn pijlen op haar vrienden.


Opstandelingen: harteloosheid in Enschede

NPO 2
20:30 uur

In deze aflevering van Opstandelingen duikt Sophie Hilbrand in 'De Ballade van Enschede'. In deze stad strijdt een man tegen een harteloze gemeente. De gemeente Enschede voert een hard ontmoedigingsbeleid tegen de allerzwaksten van de samenleving. René Beunders neemt het voor ze op en bestrijdt de harteloosheid van de gemeente. Zelf lijdt René echter aan zoveel ziektes dat het nog maar de vraag is hoe lang hij dat kan volhouden.


Slot: DNA Onbekend

NPO 1
20:35 uur

In de laatste aflevering van DNA Onbekend dit seizoen helpt Dionne Stax weer twee mensen die twijfels hebben over wie hun vader is. Cock is opgegroeid in een groot arbeidersgezin. Met haar moeder heeft ze altijd een goede band gehad, maar met haar vader had ze eigenlijk niets. Cock heeft altijd het gevoel gehad dat ze anders was dan de andere kinderen. Haar zussen lijken niet op haar. Ook Ariane heeft twijfels. Ze hoort twee jaar geleden op een familiereünie dat haar vader niet haar vader kan zijn.


Concert: André Rieu in New York

NPO 1
21:25 uur

NPO 1 zendt de komende donderdagen verschillende concerten van violist André Rieu uit. Met vanavond een concert in New York. Rieu verovert na de wereld ook de harten van de Amerikanen. Met dit concert in een van de mooiste en beroemdste concertzalen in de wereld, Radio City Music Hall, bewijst de koning van de wals dat hij kan swingen. Samen met het wereldberoemde Harlem Gospel Choir, dansen en spelen ze figuurlijk het dak eraf.


Horrorthriller: Jaws

SBS 9
22:40 uur

Op Veronica is vanavond de klassieke horrorthriller Jaws te zien. Het strand van het kleine Amerikaanse toeristische vakantie-eiland Amity wordt geterroriseerd door een enorme mensenetende witte haai. De burgermeester wil echter niets aan de grote klok hangen, omdat hij bang is dat de toeristen weg zullen blijven. en politiechef met watervrees, een wetenschapper en een stoere haaienjager gaan er met een kleine sleepboot op uit om het monster te vangen.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: slotaflevering DNA Onbekend, concert André Rieu in New York en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV