Donderdag in Beau: Matthijs van Nieuwkerk krijgt de Ere Zilveren Nipkowschijf

Donderdag in Beau: Matthijs van Nieuwkerk krijgt de Ere Zilveren Nipkowschijf
De gasten van donderdag 25 juni

Kijktip :

De gasten in Beau - donderdag 25 juni

  • Matthijs van Nieuwkerk krijgt vandaag de Ere Zilveren Nipkowschijf. Volgens de jury maakte hij met De Wereld Draait Door het invloedrijkste programma van de eeuw. Vanavond blikt Matthijs bij Beau terug op vijftien jaar DWDD, en de bijzondere laatste weken van het programma.

  • In de Tweede Kamer werd vandaag het laatste coronadebat gevoerd voor het zomerreces. Politiek commentator Frits Wester schuift aan bij Beau.

  • Wat betekenen de versoepelingen van de coronamaatregelen voor de horeca en evenementen? Aan tafel bij Beau zitten: Robèr Willemsen van Koninklijke Horeca Nederland en Jolanda Jansen, directeur van Ahoy.

  • Wat betekenen de versoepelingen voor het uitgaansleven en de voetballerij? Clubeigenaar Pieter de Kroon en Jan Joost van Gangelen schuiven aan bij Beau om te praten over de coronamaatregelen.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: Matthijs van Nieuwkerk krijgt de Ere Zilveren Nipkowschijf of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV