Veronica Inside maandag niet uitgezonden: Deepwater Horizon is de vervanger

Veronica Inside maandag niet uitgezonden: Deepwater Horizon is de vervanger
VI geschrapt door ruzie over racisme-uitzending

Nieuws :

De heren van Veronica Inside beheersen de media al dagen met hun geruzie, en aanstaande maandag gaat om deze vete de uitzending ook niet door. Daarom heeft Veronica een vervanger moeten zoeken, en die is gevonden in de film Deepwater Horizon.

Van der Gijp opent aanval op Wilfred Genee
Johan Derksen en René van der Gijp zijn bepaald niet blij met hun presentator Wilfred Genee. Ze zijn woest door zijn houding tijdens de laatste uitzending van Veronica Inside, die in het teken stond van racisme na een grap van Johan Derksen. Wilfred zou zijn collega’s hebben laten vallen, Van der Gijp noemde Wilfred daarom onder meer een NSB’er en zei dat ze hem in elkaar hadden geslagen als er een reclameblok zou zijn. Derksen zou het ook niet zien zitten om nog aan de VI-tafel te gaan zitten. De uitzending van maandag, waarin Wesley Sneijder te gast zou zijn, gaat hierom ook niet door.

Bekijk hier de woedende reactie van René van der Gijp na de uitzending van Veronica Inside over racisme.

Film over milieuramp vervangt Veronica Inside
Daarom valt er ineens een gat in de programmering van Veronica, er moest worden gezocht naar een alternatief. Nu wordt de rampenfilm Deepwater Horizon op maandag om 20.30 uur uitgezonden. Deze film uit 2016 met Mark Wahlberg in de hoofdrol volgt Mike Williams die zijn vrouw Felicia (Kate Hudson) en dochtertje Sydney (Stella Allen) achterlaat om voor drie weken op het enorme olieplatform 'Deepwater Horizon' te gaan werken in de Golf van Mexico. Maar door een grote explosie komen elf mensen om het leven en stromen miljoenen liters olie de zee in. Deze film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal. Hieronder zie de je trailer van Deepwater Horizon.

Deepwater Horizon is in plaats van Veronica Inside maandag 29 juni om 20.30 uur te zien bij Veronica. De veelbesproken uitzending van Veronica Inside die grote gevolgen heeft voor het programma, kun je evenals alle andere afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside maandag niet uitgezonden: Deepwater Horizon is de vervanger of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier