Nieuw seizoen van natuurserie Leven in de rimboe start zondag op NPO 2

Nieuw seizoen van natuurserie Leven in de rimboe start zondag op NPO 2
Op reis met Gordon Buchanan

Kijktip :

Vanaf zondag 28 juni is het tweede seizoen van de prachtige natuurserie Leven in de rimboe, gepresenteerd door Gordon Buchanan, te zien op NPO 2. De komende weken volgt hij weer een aantal van de grootste roofdieren ter wereld en gaat hij in gesprek met de onderzoekers die de dieren bestuderen.

Grote Oceaan
Leven in de rimboe brengt Gordon Buchanan naar de meest bijzondere uithoeken van de wereld. Zo is in de eerste aflevering van het tweede seizoen te zien hoe de Schotse natuurfilmer afreist naar een afgelegen eiland in de Grote Oceaan. Daar gaat hij op bezoek bij een stam om uit te zoeken of het mogelijk is om in de buurt van haaien te leven.

Dagelijkse ontmoetingen
De meeste mensen kennen een enorme doodsangst voor haaien, hoewel het grootste deel van ons nog nooit een haai in levenden lijve heeft gezien. De mannen op het eiland Owariki, één van de Salomonseilanden, zijn juist gewend aan het gezelschap van haaien. Ze duiken om vis te vangen en bijna dagelijks komen ze gevaarlijke haaien tegen.

Het tweede seizoen van Leven in de rimboe is vanaf zondag 28 juni wekelijks om 19.45 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Leven in de rimboe terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen van natuurserie Leven in de rimboe start zondag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV