Tweede seizoen van dramaserie Papadag begint zondag 28 juni op NPO 3

Tweede seizoen van dramaserie Papadag begint zondag 28 juni op NPO 3
Een kijkje in het leven van zes vaders

Kijktip :

Vanaf zondag 28 juni is het tweede seizoen van de Nederlandse dramaserie Papadag te zien op NPO 3. Hierin krijgen we een kijkje in het leven van zes zeer verschillende vaders, die allemaal zo hun eigen beslommeringen hebben. Ze doen hun best om het vaderschap te combineren met hun (ex-)partners, werk en ouders.

Zorgen delen
De vaders hebben gelukkig een moment om hun problemen en zorgen te delen: tijdens papadag in het park of bij de zandbak. Het nieuwe seizoen laat zien hoe de jonge vader Bouzian, alias DJ Bouz, op zoek gaat naar zijn eigen onbekende. En de werkloze tweede kans-vader Louis legt zich neer bij zijn rol als huisman. Ook krijgt hij het druk met zijn oude moeder en een zoon uit een eerder huwelijk. Elektricien Ronnie heeft net als Louis moeite om aan werk te komen.

Gaykoppel
Ronnie worstelt ondertussen met zijn rol als vader en man. De politiek correcte ambtenaar Martijn doet zijn best om de scheiding van zijn vrouw te verwerken; hij gaat een nieuwe, heftige relatie aan met een vrouw uit zijn theatersportgroepje. En verder volgen we ook gaykoppel en wensvaders Thijs en Sadiq. Zij staan op het punt om vader te worden, maar wanneer de baby eenmaal is gearriveerd ontstaat er een moeizame band met de lesbische moeders van het kind.

Het tweede seizoen van de dramaserie Papadag is vanaf zondag 28 juni wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Papadag terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Tweede seizoen van dramaserie Papadag begint zondag 28 juni op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV