Nieuwe dramaserie Flesh and Blood begint zondag 28 juni op BBC First

Nieuwe dramaserie Flesh and Blood begint zondag 28 juni op BBC First
Weduwe vindt nieuwe liefde

Kijktip :

Vanaf zondag 28 juni is de nieuwe miniserie Flesh and Blood (vier afleveringen) wekelijks te zien op BBC First. In Flesh and Blood wordt het leven van broer Jake en zussen Helen en Natalie behoorlijk overhoop gegooid als hun moeder Vivian, die onlangs weduwe is geworden, een nieuwe liefde vindt.

Achterdocht
Vlak voordat ze zeventig jaar wordt ontmoet Vivian de gepensioneerde huisarts Mark, met wie ze al snel een relatie aangaat. Naarmate Vivians verjaardag dichterbij komt, wordt de achterdocht van haar kinderen steeds groter. De prioriteiten van hun moeder liggen namelijk niet meer bij hen, maar bij haar nieuwe liefde Mark. Dat brengt hun ouderlijk huis, hun erfenis en jeugdherinneringen in gevaar.

Geheimen en leugens
De nieuwe relatie van hun moeder brengt bovendien veel oud zeer naar boven. Eindelijk komen jaren van geheimen, leugens, rivaliteit en verraad naar de oppervlakte en het geluk van Vivians 45 jaar durende huwelijk wordt plotseling in twijfel getrokken. De onrust van de kinderen wordt alleen maar groter door hun buurvrouw Mary, die een ongezonde belangstelling voor de familieperikelen heeft.

De dramaserie Flesh and Blood is vanaf zondag 28 juni wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuwe dramaserie Flesh and Blood begint zondag 28 juni op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV