Lethal Weapon seizoen 3 vanaf maandag met dubbele afleveringen te zien op SBS 9

Lethal Weapon seizoen 3 vanaf maandag met dubbele afleveringen te zien op SBS 9
Spin-off van beroemde filmreeks

Kijktip :

Vanaf maandag 29 juni is het derde seizoen van de Amerikaanse misdaad-/dramaserie Lethal Weapon wekelijks met dubbele afleveringen te zien op SBS 9. De serie is een spin-off van de beroemde filmreeks uit de jaren tachtig en negentig, waarin Mel Gibson en Danny Glover furore maakten.

Nieuwe partner
Aan het begin van het derde seizoen met politieveteraan Roger Murtaugh (in de serie gespeeld door Damon Wayans) proberen om te gaan met de dood van zijn vaste partner Martin Riggs (Clayne Crawford). Murtaugh krijgt opnieuw een vaste partner bij het oplossen van politiezaken: Wesley Cole. Hij wordt vertolkt door Seann William Scott, die doorbrak als Stifler in de American Pie-films.

Afghanistan
Wesley Cole is net teruggekeerd uit Afghanistan na een traumatiserende ervaring. De oorlogsveteraan verdoet zijn tijd nu met het uitschrijven van parkeerboetes in Los Angeles, maar hij is wel blij weer dicht bij zijn dochter te zijn. Na een toevallige ontmoeting met een aantal criminelen wordt Cole gekoppeld aan Murtaugh. Samen proberen ze de criminelen in de kraag te vatten.

Het derde seizoen van Lethal Weapon is vanaf maandag 29 juni wekelijks om 20.30 uur met een dubbele aflevering te zien op SBS 9. Lees hier op welk kanaal SBS 9 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Lethal Weapon seizoen 3 vanaf maandag met dubbele afleveringen te zien op SBS 9 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV