Derde seizoen van detectiveserie Agatha Raisin start maandag op BBC First

Derde seizoen van detectiveserie Agatha Raisin start maandag op BBC First
Agatha begint eigen detectivebureau

Kijktip :

Vanaf maandag 29 juni is het derde seizoen van de Britse detectiveserie Agatha Raisin te zien op BBC First. Hierin begint onze heldin haar eigen detectivebureau, maar dit heeft toch meer voeten in de aarde dan ze van tevoren had gedacht. Vooral de klandizie laat nog veel te wensen over.

Paranormale activiteiten
Een eigen kantoor opstarten mag dan eenvoudig zijn, het binnenhalen van de klanten niet. Het loopt niet echt storm op het kantoor van Agatha, maar dan wordt ze gevraagd om onderzoek te doen naar paranormale activiteiten op het landhuis Ivy Hall. Hier zou de geest van een ridder uit het jaar 1651 rondwaren. Bovendien gaan er geruchten over een kostbare schat op het landgoed.

Trekpleister
Doordat er al vier eeuwen lang geruchten gaan over de schat, is Ivy Hall al honderden jaren een trekpleister voor hoopvolle en plunderende schatgravers. Plotseling komt Agatha om in het werk, want terwijl ze bezig is met de Ivy Hall-zaak, verdwijnt haar echtgenoot na een boekentournee. Als ze op onderzoek uitgaat, blijkt dat er iets ernstig mis is met het varkensgebraad op een dorpsfeest.

Het derde seizoen van detectiveserie Agatha Raisin is vanaf maandag 29 juni wekelijks om 21.00 uur te zien op BBC First. Lees hier op welk kanaal BBC First te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Derde seizoen van detectiveserie Agatha Raisin start maandag op BBC First of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV