Britse detectiveserie The Bay vanaf maandag 29 juni te zien op NPO 2

Britse detectiveserie The Bay vanaf maandag 29 juni te zien op NPO 2
In het kader van de detectivezomer

Kijktip :

Op maandag 29 juni gaat de detectivezomer van de publieke omroep verder met de spannende Britse serie The Bay, dat zes dagen achter elkaar te zien is op NPO 2. De serie volgt brigadier Lisa Armstrong, die als verbindingsofficier de link tussen families en politie-onderzoeken vormt.

Morecambe Bay
De serie speelet zich af in de Engelse kustplaats Morecambe, gelegen aan de Morecambe Bay. Hier, in het noordwesten van Engeland, doet Lisa Armstrong haar werk. Het plaatsje staat in rep en roer wanneer de tweelingbroer en -zus Dylan en Holly Meredith spoorloos verdwijnen. Aan Lisa en een onervaren collega de taak om de zaak te onderzoeken.

Bekijk hier het volledige overzicht van detectiveseries die deze zomer te zien zijn bij de publieke omroep.

Onthutsende ontdekking
Lisa (gespeeld door Morven Christie) heeft het als alleenstaande moeder niet makkelijk en deze zaak trekt een zware wissel op haar leven. Wanneer tijdens het onderzoek een onthutsende ontdekking wordt gedaan, maakt het haar leven alleen maar ingewikkelder.

De detectiveserie The Bay is vanaf maandag 29 juni tot en met zaterdag 4 juli dagelijks rond 22.15/22.40 uur te zien op NPO 2. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van The Bay terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Britse detectiveserie The Bay vanaf maandag 29 juni te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV