Vrijdag in Beau: Wesley Sneijder vertelt over nieuwe biografie

Vrijdag in Beau: Wesley Sneijder vertelt over nieuwe biografie
De gasten van vrijdag 26 juni

Kijktip :

De gasten in Beau - vrijdag 26 juni

  • Vicepremier Hugo de Jonge gaat met Mona Keijzer, Martijn van Helvert en Pieter Omtzigt de strijd aan om het lijsttrekkerschap van het CDA. Waarom is hij de juiste man? Dat vertelt Hugo vanavond aan tafel bij Beau.

  • Er is eindelijk een uitgewerkt steunplan voor KLM. Het luchtvaartbedrijf krijgt 3,4 miljard euro aan leningen. Daarmee hoopt het kabinet het voor de Nederlandse economie belangrijke bedrijf overeind te houden. Beau bespreekt het met president-directeur van KLM, Pieter Elbers.

  • Kees Jansma en Wesley Sneijder zijn vanavond te gast bij Beau Het gaat over drankgebruik, ruzies op trainingen en de relatie met Yolanthe Cabau van Kasbergen. Maar natuurlijk ook over de geweldige momenten die Wesley beleefde bij zijn clubs én Oranje. Alles over de biografie 'Sneijder' hoor je vanavond aan tafel bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt dagelijks de beste fragmenten en de hele uitzending van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Beau: Wesley Sneijder vertelt over nieuwe biografie of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier