Zaterdag in Op1: alles over Veteranendag 2020

Zaterdag in Op1: alles over Veteranendag 2020
De gasten van zaterdag 27 juni

Kijktip :

Zaterdag presenteren Sander Schimmelpenninck en Welmoed Sijtsma de dagelijkse talkshow Op1. Bekijk hier de gasten van 27 juni:

  • Het is Veteranendag: de dag waarop militairen bedankt worden voor hun inzet voor vrede overal ter wereld. Ook dit jaar had het weer een groot evenement moeten worden, met onder meer een defilé voor de koning, een stoet van vliegtuigen boven Den Haag en zo’n 100 duizend bezoekers. Maar door corona ging dat allemaal niet door. Wel was er een aangepast, versoberd programma in de Ridderzaal. Veteranen Dominique Schreinemachers, Rick Torenstra en Dennis Kroon kijken vanavond bij Op1 terug op deze dag.

  • Papegaaien, puppies en paarden, ook zij hebben het niet makkelijk in de coronatijd. Presentator Tim den Besten geeft ze een stem in zijn nieuwe talkshow 'Kwartier van het Dier'. Een kinderprogramma, maar dankzij vorm en inhoud ook leuk voor volwassenen. Tim vertelt vanavond wie hij te gast heeft, en welke presentatoren van dierenprogramma’s hij als voorbeeld heeft. 'Kwartier van het Dier' is vanaf morgen te zien op NPO3.

  • Arjen Robben verraste vandaag iedereen door zijn comeback aan te kondigen bij de club die hem zo lief is: FC Groningen.Hans Kraaij jr. duidt de verrassende keuze van Robben.

  • Het was al een tijdje bekend dat ze het heel graag wilde, maar sinds gisteren is Mona Keijzer officieel kandidaat-lijsttrekker voor het CDA. Vanavond bij Op1 is ze te gast.

  • Vanaf komende woensdag mogen sportscholen, casino’s en sauna’s weer open. En bioscopen en theaters mogen weer meer dan dertig bezoekers ontvangen. Maar zijn al die versoepelingen genoeg om een faillissementgolf te voorkomen? Daarover praat voorzitter van MKB-Nederland Jacco Vonhof vanavond bij Op1.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zaterdag in Op1: alles over Veteranendag 2020 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV