Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 27

Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 27
Kijktips voor 27 juni t/m 4 juli

Kijktip :

< Kijktips van vorige week | Kijktips van volgende week >

De film- en seriemarkt blijft bewegen. Steeds meer streamingdiensten schieten als paddestoelen uit de grond en mensen besteden steeds meer tijd aan het kijken van deze content. Ben jij er ook zo één? Gids.tv zet de beste, mooiste en populairste (nieuwe) releases van deze week op een rij.

Dit weekend al te streamen films & series

Kijktips voor wie dit weekend iets leuks wil kijken!


1. Dark, S3 (Netflix)
Een kerncentrale in 1953 blijkt er in de grotten van Winden een gangenstelsel verborgen te liggen, dat in contact staat met 33 (1986) en 66 (2019) jaar daarna. Bekijk hier waar je Dark kunt bekijken.

Lees hier de serierecensie van Dark.

2. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga (Netflix)
Lars Erickssong en Sigrit Ericksdottir, twee artiesten uit IJsland, krijgen de kans van hun leven om op te treden op het Songfestival. Bekijk hier waar je Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

3. Groeten van Gerri (Pathé Thuis)
Terwijl heel Nederland thuis zit vanwege het corona-virus, gaat scheikunde leraar Gerri van Vlokhoven (45) viraal in zijn niet-zo-witte ondergoed. Tijdens een virtuele les aan z’n middelbare schoolleerlingen vergat Gerri dat hij geen broek aan had getrokken die ochtend. Bekijk hier waar je Groeten van Gerri kunt bekijken.


Komende week nieuw op Netflix en meer streamingdiensten

De nieuwe releases voor de komende week.


4. Papadag, S2 (NPO Plus, 28 juni)
Een groep zeer verschillende vaders, die naast hun kinderen te maken hebben met (ex)partners, werk en ouders, pakken elke donderdag een moment waarop ze elkaar (in wisselende samenstelling) treffen bij de zandbak in het park.. Bekijk hier waar je Papadag kunt bekijken.
video

5. Gotham, S5 (Netflix, 1 juli)
In het vijfde seizoen is Gotham - net als The Dark Knight Rises - afgesloten van de rest van de wereld, waardoor het de criminelen zijn die de dienst uitmaken. Gotham draait om een jonge James Gordon (Ben McKenzie), die voor de opkomst van Batman in zijn geliefde stad de wet probeert te handhaven. Bekijk hier waar je Gotham kunt streamen.

6. Under The Riccione Sun (Netflix, 1 juli)
Een aantal jongeren gaan op vakantie naar Riccione om de zomer te vieren, en ze raken bevriend. Dit lijkt een normale zomer te worden, maar in korte tijd gebeurt er van alles op het gebied van liefde en vriendschap en leren ze elkaar en zichzelf steeds beter kennen. Lees hier waar je Under The Riccione Sun kunt kijken.

7. American Horror Story, S1-5 (Prime Video, 1 juli)
Ieder seizoen heeft een volledig op zichzelf staand verhaal met nieuwe personages. Dit betreft onder meer een bezeten huis (Murder House), een gekkenhuis (Asylum) of een groep heksen (Coven), een tentoonstelling met aparte verschijnselen (Freak Show) of een mysterieus hotel (Hotel). Bekijk hier waar je American Horror Story kunt streamen.

8. Warrior Nun, S1 (Netflix, 2 juli)
De serie gaat over een meisje dat zich in een oorlog bevindt tussen goed en kwaad. Ze heeft speciale krachten en komt terecht in een groep nonnen die de wereld tegen het kwaad proberen te beschermen. Bekijk hier waar je Warrior Nun kunt streamen.

9. Hanna, S2 (Prime Video, 3 juli)
Een jong meisje (Esme Creed-Miles) wordt door haar pleegvader (Joel Kinnaman) opgeleid tot efficiënte moordmachine. In het tweede seizoen weet Hanna dat ze niet de enige jonge vrouw is met bijzondere vaardigheden en training. Bekijk hier waar je Hanna kunt streamen.

10. Cable Girls, S5 (Netflix, 3 juli)
In de jaren 20 luiden vier telefonistes van de Spaanse telefoonmaatschappij een revolutie in terwijl ze omgaan met romantiek, vriendschap en de moderne werkplek. Het tweede deel van het vijfde en laatste seizoen verschijnt op Netflix. Bekijk hier waar je Cable Girls kunt streamen.

11. The Baby-Sitters Club, S1 (3 juli)
De serie volgt het leven van vijf jonge tieners uit Stoneybrook, Connecticut. Kristy is de voorzitter en oprichter van de babysittersclub. Samen met Dawn uit LA, de kunstzinnige Claudia, wiskundegenie Stacey en verlegen Mary-Anne gaat ze de uitdaging aan. Bekijk hier waar je The Baby-Sitters Club kunt streamen.

12. Hamilton (Disney+, 3 juli)
Hamilton zou oorspronkelijk pas op 15 oktober 2021 het licht zien. De Broadway-productie komt dus ruim een jaar eerder naar Disney Plus. De musical is gebaseerd op de biografie Alexander Hamilton, die in 2004 werd uitgebracht door auteur Ron Chernow. Lees hier waar je Hamilton kunt kijken.

13. Ju-On: Origins, S1 (3 juli)
In de Netflix-serie zien we hoe er vreemde dingen gebeuren in het huis van een tv-ster (Yuina Kuroshima). Een paranormaal onderzoeker (Yoshiyoshi Arakawa) probeert te achterhalen wat er aan de hand is, onder meer door te kijken wat er met de vorige bewoners is gebeurd. Bekijk hier waar je Ju-On: Origins kunt streamen.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw op Netflix en andere streamingdiensten in week 27 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier