Special De Beste Liedjes van OG3NE zie je zaterdag 27 juni op SBS 6

Special De Beste Liedjes van OG3NE zie je zaterdag 27 juni op SBS 6
Samen zingen met Jeroen van der Boom

Kijktip :

Nu zijn programma Hoge Bomen gestopt is, wordt er een oud format van Jeroen van der Boom afgestoft. In De beste liedjes van... ontving hij diverse Nederlandse artiesten, die kwamen vertellen over hun favoriete liedjes. Zaterdag (27 juni) is de aflevering met OG3NE te zien.

Aan de piano
Net als in Hoge Bomen ontvangt Van der Boom zijn gast aan de piano. Dit keer niet voor een emotioneel en openhartig gesprek, maar om samen de favoriete liedjes van de gasten te zingen. Samen met een band brengen Van der Boom en OG3NE deze aflevering de lievelingsnummers van OG3NE ten gehore. Welke liedjes zijn bijzonder voor hen?

Gastoptreden
Jeroen van der Boom en de dames van OG3NE delen uiteraard een gemeenschappelijke passie, namelijk de liefde voor muziek. Tijdens deze uitzending van De beste liedjes van... worden de dames door Van der Boom ook verrast met een bijzonder gastoptreden.

De aflevering van De beste liedjes van... met OG3NE is op zaterdag 27 juni om 21.50 uur te zien op SBS 6. Je kunt daarna De beste liedjes van OG3NE terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Special De Beste Liedjes van OG3NE zie je zaterdag 27 juni op SBS 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier