Serierecensie: Dark seizoen 3 is enorme machine geworden

Serierecensie: Dark seizoen 3 is enorme machine geworden
Zo mysterieus, dat het complex wordt...

Film :

Vanaf 27 juni staat Dark op streamingdienst. Een serie die bekend staat als serieus en mysterieus, maar slaan de makers daar nu niet in door? Lees hier de recensie van Dark seizoen 3.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Kerncentrale
De serie draait hoofdzakelijk om vier gezinnen die over drie generaties met elkaar vervlochten zijn. Vanaf de opening van de kerncentrale in 1953 blijkt er in de grotten van Winden een gangenstelsel verborgen te liggen, dat in contact staat met 33 (1986) en 66 (2019) jaar daarna. Middels deze gangen kunnen personen in de tijd reizen en het heden beïnvloeden.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★½
We hebben te maken met een ambieuze serie van ambieuze makers. Het feit dat we deze serie überhaupt nog kunnen volgen, heeft te maken met een uitstekende casting en slim gebruik van kleine uiterlijke verschillen tussen mensen. Het verhaal blijft ook in het derde seizoen fascinerend, maar het wordt allemaal nog complexer. De personages beginnen radertjes te worden in een enorme machine. Daar moeten de makers in een eventueel seizoen 4 wel mee uitkijken. Voor dit seizoen: 3,5 ster.

Cast
Louis Hofmann (Red Sparrow) en Karoline Eichhorn spelen de hoofdrollen deze serie. Deze productie wordt geleid door Baran bo Odar (Sleepless).

Dark is vanaf 27 juni 2020 te zien in de Nederlandse huiskamers. Genre: Thriller. IMDb-score: 8,8.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Serierecensie: Dark seizoen 3 is enorme machine geworden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier