Zondag in Op1: Wilfred Genee vertelt over de rel bij Veronica Inside

Zondag in Op1: Wilfred Genee vertelt over de rel bij Veronica Inside
De gasten van zondag 28 juni 2020

Kijktip :

De ruzie tussen de mannen van Veronica Inside heeft het nieuws de afgelopen week gedomineerd. In zijn radioprogramma vertelde Wilfred Genee zijn kant van het verhaal al eerder, vanavond geeft hij nog eens tekst en uitleg in Op1. Jeroen Pauw en Fidan Ekiz zijn, zoals iedere zondag, de presentatoren vanavond.

Tekst gaat door onder de video's.

DE GASTEN IN Op1 - ZONDAG 28 JUNI

  • Diederik Gommers maakt zich zorgen over een tweede corona-golf. Niet alleen vanwege de capaciteit van IC-bedden, maar vooral door het ontevreden zorgpersoneel. Uit een onderzoek van Omroep Max blijkt dat een kwart van het zorgpersoneel minder wil werken of zelfs wil stoppen. Vanavond bespreekt Gommers het bij Op1.

  • Curaçao is zwaar getroffen door de coronacrisis, heeft te maken met een instortende olie-industrie en herbergt tienduizenden Venezolaanse vluchtelingen. Afgelopen week was het paradijselijke eiland het toneel van rellen, plunderingen en brandstichting. Hoe moet het nu verder? Vanavond bij Op1 vertelt voorzitter van VNO-NCW Hans de Boer wat er moet gebeuren met de Nederlandse economie. Persoonlijk voelt hij zich erg verbonden met Curaçao. Hij vindt dat er nodig iets moet gebeuren.

  • Het was een bewogen week voor presentator Wilfred Genee: zijn programma Veronica Inside maakte na veel ophef over uitspraken van Johan Derksen een speciale uitzending met gasten Natacha Harlequin en Dries Boussatta. Het gesprek, goed voor 1,7 miljoen kijkers, zorgde voor gemengde reacties en de gemoederen liepen zo hoog op dat de laatste uitzending van het seizoen geschrapt is. Vanavond bij Op1 doet Genee zijn verhaal.

  • Eén blik naar de hemel en er is van alles te zien. Maar wat zien we nu eigenlijk precies? Meteoroloog Helga van Leur en wetenschapsjournalist Govert Schilling besloten daar voor eens en altijd antwoord op te geven in hun boek Dag & Nacht. Vanavond vertellen ze erover bij Op1.

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke dag de beste fragmenten en de hele aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: Wilfred Genee vertelt over de rel bij Veronica Inside of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier