Recensie: We Summon the Darkness is retrohorror met evil bitch Alexandra Daddario

Recensie: We Summon the Darkness is retrohorror met evil bitch Alexandra Daddario
Jackass-ster Johnny Knoxville doet ook mee

Film :

Vanaf 9 juli gaat de film We Summon the Darkness draaien in de Nederlandse bioscopen. Bij het zien van de trailer verwacht je een kwaadaardige, brute en grappige horrorfilm in retrostijl. Bij het verlaten van de zaal heb je naar een saaie thriller gekeken met een snufje horror en dat is erg teleurstellend. Lees hier de recensie van We Summon the Darkness.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Satanic Panic
De drie beste vriendinnen Alexis, Val en Beverly zijn op reis naar een heavy metal-concert van Soldiers of Satan. Op het concert ontmoeten ze drie jongens waar het meteen mee klikt, en ze besluiten als afterparty naar Alexis' afgelegen landhuis te gaan. Wat een leuke nacht had moeten worden, verandert al snel in een nachtmerrie.

Alexandra Daddario, Maddie Hasson, Amy Forsyth in de film 'We Summon The Darkness'

Beoordeling van Gids.tv: ★½
We Summon the Darkness speelt zich af tijdens de 'Satanic Panic', de massahysterie rond satanisch ritueel misbruik in de VS, aan het einde van de jaren tachtig en het begin van de jaren negentig. Met een zeer saaie en trage start verspilt de film al 30 minuten van zijn tijd. Alles wat de film belooft (komedie, horror en thriller) komt maar slecht uit de verf. Humor ontbreekt, horror is in kleine beetjes aanwezig en spannend wordt het eigenlijk helemaal niet. De cast is best in orde, met een goede rol voor Alexandra Daddario, die voor een paar aardige momenten zorgt. Helaas heeft Jackass-ster Johnny Knoxville in het verhaal bijzonder weinig te doen. Als dan ook nog een coverversie van Belinda Carlisle's wereldhit 'Heaven Is a Place on Earth' wordt ingezet, weet je dat je dit heel snel gaat vergeten. Anderhalve ster.

Cast
Naast Alexandra Daddario (Texas Chainsaw) en Maddie Hasson (More Than Enough) zijn ook Amy Forsyth (Hell Fest) en Johnny Knoxville (Jackass the Movie) in deze film te zien. Deze productie is geregisseerd door Marc Meyers (How He Fell in Love).

We Summon the Darkness is vanaf 9 juli 2020 in de Nederlandse bioscopen te zien. Genre: Horror, Thriller. Tijdsduur: 91 minuten. IMDb-score: 5,1.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Recensie: We Summon the Darkness is retrohorror met evil bitch Alexandra Daddario of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV