Bizarre documentaire My Crazy Rich Asian Wedding dinsdag te zien op RTL Z

Bizarre documentaire My Crazy Rich Asian Wedding dinsdag te zien op RTL Z
Meest extravagante bruiloften ter wereld

Kijktip :

Je trouwdag. Voor veel mensen één van de mooiste dagen van het leven, zo niet de mooiste. En voor sommigen ook reden om flink de portemonnee te trekken voor een extravagante bruiloft, die compleet over de top gaat. In de bizarre documentaire My Crazy Rich Asian Wedding is te zien hoe mensen kosten noch moeite sparen voor een fantastische huwelijksdag.

Singapore
De titel is een afgeleide van de populaire filmcomedy Crazy Rich Asians, waarin een New Yorkse van Aziatische afkomst verliefd wordt op een welgestelde zoon uit een puissant rijke Singaporese familie. Ook de driedelige documentaire My Crazy Rich Asian Wedding, die in één keer te bekijken is op RTL Z, speelt zich af in Singapore. Hier willen de drie toekomstige echtparen die gevolgd worden trouwen.

Onmogelijke opdrachten
De bruidsparen willen een fantastisch feest organiseren en we volgen de bruid en de bruidegom in de aanloop naar de grote dag en bij de voorbereidingen die ze treffen. Bovendien geeft de documentaire een kijkje in het leven van de huwelijksplanners, die soms onmogelijke opdrachten van het bruidspaar voor de kiezen krijgen. Toch doen ze er alles aan om aan de wensen van de tortelduifjes te voldoen.

De documentaire My Crazy Rich Asian Wedding is op dinsdag 30 juni om 20.30 uur te zien op RTL Z. Lees hier op welk kanaal RTL Z te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Bizarre documentaire My Crazy Rich Asian Wedding dinsdag te zien op RTL Z of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier