Dinsdag in laatste aflevering Evenblij maakt vrienden: Frans Bauer en meer

Dinsdag in laatste aflevering Evenblij maakt vrienden: Frans Bauer en meer
Ook op bezoek bij Tom Waes en Dafne Schippers

Kijktip :

Op dinsdag 30 juni is de derde en laatste compilatie-aflevering van Evenblij maakt vrienden te zien op NPO 1. In deze aflevering zijn gesprekken van Frank Evenblij met Frans Bauer, Tom Waes, Dafne Schippers en acteurskoppel Gijs Naber en Thekla Reuten te zien.

Persoonlijk gesprek
Frans Bauer vertelt in een zeldzaam persoonlijk gesprek vol trots over zijn gezin en overleden vader. Samen met Evenblij bezoekt de zanger de Erasmus Universiteit, waar zijn zoon studeert. Het is een compleet nieuwe wereld voor Bauer. Vervolgens bezoekt Evenblij de Vlaamse presentator en acteur Tom Waes op de set van Netflix-serie Undercover. Hij vertelt hoe hij met vallen en opstaan opklom tot de plek waar hij nu is.

Wereldtop
Evenblij gaat ook in gesprek met topatlete Dafne Schippers, die hem een dag meeneemt in haar keiharde trainingsleven. Ze moet alles opofferen om haar plek in de top van de atletiekwereld te behouden. Tot slot zien we hoe de internationaal gevierde acteurs - en partners - Gijs Naber en Thekla Reuten voor het eerst vertellen hoe het noodlot hen samenbracht.

De laatste compilatie-aflevering van Evenblij maakt vrienden is op dinsdag 30 juni om 21.25 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Evenblij maakt vrienden terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in laatste aflevering Evenblij maakt vrienden: Frans Bauer en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier