Nieuw seizoen Outdaughtered vanaf woensdag 1 juli te zien op TLC

Nieuw seizoen Outdaughtered vanaf woensdag 1 juli te zien op TLC
Adam en Danielle zorgen voor vijfling

Kijktip :

Het zal je maar gebeuren: ouders worden van een vijfling. In één klap zit je opgescheept met een gigantisch gezin, waarvan de jongste kinderen allemaal evenveel aandacht behoeven. In het nieuwe, vijfde seizoen van Outdaughtered volgen we opnieuw het gezin van Adam en Danielle, met zes kinderen.

Lockdown
Met een gezin in lockdown gaan als gevolg van het coronavirus is voor iedereen een hele opgave, maar wat gebeurt er met zes kinderen - waaronder een jonge vijfling? Het overkomt de Busby's in dit nieuwe seizoen van Outdaughtered. In de eerste afleveringen gaan ze nog nietsvermoedend op skivakantie, maar dan slaat het coronavirus ook in de Verenigde Staten toe.

Thuisonderwijs
Het leven met een vijfling was al hectisch, maar nu is het hek echt van de dam: Adam en Danielle moeten alle zeilen bijzetten om hun kroost te voorzien van degelijk thuisonderwijs van Blayke én het binnen houden van de vijfling - die inmiddels allemaal een eigen willetje hebben. Ook in Texas worden de lockdown-maatregelen steeds scherper gedurende het seizoen.

Het nieuwe seizoen van Outdaughtered is vanaf woensdag 1 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op TLC. Lees hier op welk kanaal TLC te vinden is bij jouw tv-aanbieder.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Outdaughtered vanaf woensdag 1 juli te zien op TLC of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV