Slotaflevering Detective Van der Valk woensdag te zien op NPO 1

Slotaflevering Detective Van der Valk woensdag te zien op NPO 1
Modewereld opgeschud door brute moord

Kijktip :

Zo lang als we moesten wachten op het vervolg van de Britse detectiveserie Detective Van der Valk, zo snel is het ook weer voorbij. Na slechts drie afleveringen komt de serie op woensdag 1 juli ten einde. In de laatste aflevering wordt de modewereld van Amsterdam opgeschrikt door de brute moord op een modevlogger.

Intriges
Aan detective Van der Valk de taak om de dader te achterhalen. Dat blijkt nog een stuk lastiger dan gedacht, want het modewereldje is er één vol intriges en idealen. Ondertussen ontdekt Lucienne iets over de nieuwe aanwinst Job Cloover. De ontdekking plaatst zijn opmerkelijke gedrag in een heel ander daglicht.

Gevaar
Ook Van der Valk zelf heeft het niet makkelijk. Zijn baas confronteert hem met een oude zaak van een corrupte politieman, die het hele team in gevaar brengt. Met deze ontwikkelingen eindigt deze Britse serie, die toch ietwat curieus overkomt: de locaties en de namen van de personages zijn zo Hollands als wat, maar toch wordt er Brits gesproken. De serie werd gebaseerd op de originele Van der Valk uit de jaren zeventig en negentig.

De laatste aflevering van Detective Van der Valk is op woensdag 1 juli om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Detective Van der Valk terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Slotaflevering Detective Van der Valk woensdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV