Cabaretvoorstelling Typisch Surinaams van Roué Verveer woensdag op NPO 3

Cabaretvoorstelling Typisch Surinaams van Roué Verveer woensdag op NPO 3
Eerste Surinaams gesproken show

Kijktip :

Op woensdag 1 juli zendt NPO 3 de voorstelling Typisch Surinaams van cabaretier Roué Verveer uit. Het is de eerste Surinaams gesproken cabaretshow die Verveer maakte. Zoals de naam al aangeeft staat de show bol van de Surinaamse aspecten.

Fatu's
Verveer is één van de populairste Surinaamse cabaretiers van Nederland, maar hij deed zijn voorstellingen altijd in het Nederlands. In 2013 koos hij er met Typisch Surinaams voor om eindelijk een show in zijn moedertaal te maken. Ook de inhoud heeft veel met Suriname te maken: Verveer maakt typisch Surinaamse fatu's (grappen) over typische Surinaamse dingen.

Carré
Voor deze bijzondere show kreeg Verveer niet de minste zaal gevuld: hij maakte zijn voorstelling in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Typisch Surinaams is een groot feest, waarin hij de kracht én de schoonheid van de Surinaamse cultuur naar voren brengt. Want wat weten we eigenlijk nog niet over de cultuur in dit bijzondere land?

De voorstelling Typisch Surinaams van Roué Verveer is op woensdag 1 juli om 22.00 uur te zien op NPO 3. Je kunt daarna de voorstelling Typisch Surinaams van Roué Verveer terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Cabaretvoorstelling Typisch Surinaams van Roué Verveer woensdag op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV