Maandag in Op1: Henk Krol en Henk Otten over fusie van hun partijen en meer

Maandag in Op1: Henk Krol en Henk Otten over fusie van hun partijen en meer
De gasten van maandag 29 juni

Kijktip :

Vandaag werd bekend dat Henk Krol en Henk Otten hun partijen gaan fuseren. Opmerkelijk, aangezien Krol uit het linkse spectrum van de politiek stamt (50Plus), terwijl Otten zich meer thuisvoelde aan de rechterkant (Forum voor Democratie). In Op1 vertellen ze vanavond over hun bijzondere besluit.

Tekst gaat door onder video's.

De gasten in Op1 - maandag 29 juni

  • Henk Krol van de Partij voor de Toekomst en Henk Otten van GO gaan hun krachten bundelen in een fusiepartij. Maken ze kans op winst bij de verkiezingen? Bij Op1 zijn de twee te gast.
  • Gert-Jan Segers (ChristenUnie) en Kathalijne Buitenweg (GroenLinks) werkten twee jaar aan een wetsvoorstel om zogenaamde hate-crimes zwaarder te bestraffen. Vandaag dienden zij die in. Met strafrechtadvocaat Gerald Roethof schuiven ze vanavond aan bij Op1.
  • Corendon gaat vanaf 10 juli gewoon vakantievluchten aanbieden naar Turkije. Afgelopen vrijdag riep premier Rutte Nederlanders op vooral niet naar dat land op vakantie te gaan. Tot grote woede van Corendon-topman Steven van der Heijden. Bij Op1 legt hij uit waarom hij toch voet bij stuk houdt.
  • Hoe gedragen vogels zich in coronatijd? Bioloog Auke-Florian Hiemstra laat bij Op1 zien op welke gekke plekken nesten worden gebouwd en met welke materialen.
  • Eppo van Nispen dook voor ons weer in het archief van zijn Instituut voor Beeld en Geluid. En vanavond neemt hij legendarische vakantiefilmpjes mee!

Op1 is elke dag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Op1: Henk Krol en Henk Otten over fusie van hun partijen en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier