Maandag in Beau: Thierry Baudet, Huub Stapel, Ronald Waterreus en meer

Maandag in Beau: Thierry Baudet, Huub Stapel, Ronald Waterreus en meer
De gasten van maandag 29 juni 2020

Kijktip :

BEKIJK ALLE FRAGMENTEN VAN Beau VAN MAANDAG 29 JUNI

Een nieuwe week is begonnen en dat betekent dat ook Beau van Erven Dorens weer aan de bak moet voor zijn talkshow Beau. Vanavond zijn onder meer Thierry Baudet en Theo Hiddema te gast. Baudet schreef een boek, Hiddema verzorgde het voorwoord. Hieronder zie je wie er nog meer te gast zijn vanavond.

Tekst gaat door onder de video's.

DE GASTEN IN Beau - MAANDAG 29 JUNI

  • Thierry Baudet en Theo Hiddema: het is een onafscheidelijk duo. Baudet schreef het boek 'Politiek van het Gezond Verstand', waarvan Hiddema het voorwoord schreef. Ze schuiven vanavond aan bij Beau.

  • Van de Provence naar de Provincie: we gaan deze zomer veel op vakantie in eigen land. Vanavond maken we in Beau een reis door Limburg, met kunstenares Iris Frederix en acteur Huub Stapel.

  • Ook advocaat Gitte Stevens en oud-doelman Ronald Waterreus vertellen wat je móet zien tijdens een vakantie in Limburg!

  • De Nederlandse topsprinter Roelf B. werd tijdens muziekfestival Sziget in Hongarije, samen met zijn vriend Gert-Jan N., betrapt op drugshandel. Vandaag werd duidelijk dat ze vijf jaar de cel in moeten. Misdaadverslaggever Mick van Wely volgt de zaak en schuift aan bij Beau.

Beau is elke werkdag rond 21.20 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en hele afleveringen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Beau: Thierry Baudet, Huub Stapel, Ronald Waterreus en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier