Nicole Buch komt met spraakmakend programma Buch in de bijzondere bajes

Nicole Buch komt met spraakmakend programma Buch in de bijzondere bajes
Vanaf 23 juli op SBS 6

Nieuws :

Programmamaker Nicole Buch komt vanaf donderdag 23 juli met een nieuw, driedelig programma op SBS 6: Buch in de bijzondere bajes. In deze reportageserie bezoekt Buch een aantal gevangenissen in het buitenland, waar de situatie verrassend anders is dan in Nederland. Gedetineerden hebben zelfs opmerkelijke privileges.

Italië, Uruguay en Georgië
Buch in de bijzondere bajes is een driedelige serie die Buch naar Italië, Uruguay en Georgië brengt. In deze landen lijkt alles mogelijk voor de gedetineerden: van zelfstandig ondernemen tot meedoen aan The Voice. Zo ziet Buch bij haar eerste bezoek, aan de beruchte Rebibbia-gevangenis in Rome, hoe de gevangenen van de vrouwenvleugel verse pasta maken met ingrediënten uit hun eigen kruidentuin, sporten in de gym van de gevangenis en wekelijks een bezoekje brengen aan de kapper.

Rugby
Vervolgens reist Buch naar de Uruguayaanse hoofdstad Montevideo, waar honderden criminelen voor zware vergrijpen vastzitten. Het positieve, open beleid van de gevangenisdirecteur geeft ze echter wél de mogelijkheid om rugby te spelen. Ook in Georgië hebben de gevangenissen, die lang een slechte naam hadden, een verandering doorgemaakt. Creativiteit en muziek behoren nu tot de kernbegrippen en dat heeft zelfs geleid tot deelname aan The Voice door een gedetineerde. Buch zoekt haar op.

Het nieuwe programma Buch in de bijzondere bajes is vanaf donderdag 23 juli wekelijks om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Buch in de bijzondere bajes terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nicole Buch komt met spraakmakend programma Buch in de bijzondere bajes of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV