Concert van André Rieu in Wenen donderdag te zien op NPO 1

Concert van André Rieu in Wenen donderdag te zien op NPO 1
Tweede van reeks concerten

Kijktip :

Op donderdag 2 juli is het tweede van een reeks concerten van André Rieu te zien op NPO 1. Deze week zie je een optreden van de violist en zijn Johann Strauss-orkest in het hartje van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, op het plein voor de keizerlijke Hofburg.

Romantische Wenen
Hofburg vormt een prachtige achtergrond voor een meeslepend concert van Rieu en zijn orkest. Ze spelen prachtige composities van de beroemdste Weense componisten, voor het mooiste en stijlvolste decor dat je je maar kunt voorstellen. Rieu neemt je met de wereldberoemde walsen en melodieën al kijkend en luisterend mee naar het romantische Wenen van de negentiende eeuw.

Oude concerten
In deze weken laat de AVROTROS een aantal oude concerten van Rieu zien, die in de afgelopen jaren zijn opgenomen. Vorige week (25 juni) werd het spits afgebeten door een prachtig optreden in de Radio City Music Hall in New York. Na het optreden in Wenen is het volgende week (9 juli) de beurt aan het Australische Melbourne.

Het concert van André Rieu in Wenen is op donderdag 2 juli om 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt daarna het concert van André Rieu in Wenen terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Concert van André Rieu in Wenen donderdag te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV