Programma De toekomst is fantastisch vanaf donderdag weer te zien op NPO 3

Programma De toekomst is fantastisch vanaf donderdag weer te zien op NPO 3
Cominbatie tussen documentaire en fictie

Kijktip :

Vanaf donderdag 2 juli herhaalt NPO 3 de documentaire-/fictieserie De toekomst is fantastisch. Dit programma probeert in de toekomst te kijken om te zien hoe ons leven er in 2039 uit zou kunnen zien. Daarvoor worden wetenschappers en denkers geraadpleegd, maar er worden ook fictieve scènes opgevoerd.

Ethische dilemma's
Deze combinatie tussen documentaire en fictie stelt de ethische dilemma's waarmee de mensheid (mogelijk) wordt geconfronteerd centraal. De technologische en wetenschappelijke ontwikkelingen gaan steeds verder. Ze nemen werkzaamheden uit onze handen, zowel op zakelijk als privégebied, en worden alsmaar slimmer. Er zijn echter ook andere vraagstukken die om aandacht vragen.

Voortplanting
De eerste aflevering van De toekomst is fantastisch gaat over de toekomst van onze voortplanting. Over twintig jaar, in 2039, worden er steeds meer baby's geboren na een zwangerschap in een kunstmatige baarmoeder. Ook is de biologische klok naar verwachting een verschijnsel uit het verleden en is de zogenaamde designerbaby een feit.

Het programma De toekomst is fantastisch wordt vanaf donderdag 2 juli wekelijks om 21.45 uur herhaald op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van De toekomst is fantastisch terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Programma De toekomst is fantastisch vanaf donderdag weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV