Dinsdag in Op1: Saskia Belleman over strafeis voor Thijs H. en meer

Dinsdag in Op1: Saskia Belleman over strafeis voor Thijs H. en meer
Dit zijn de gasten van dinsdag 30 juni 2020

Kijktip :

Dinsdag 30 juni is het weer de beurt aan Tijs van den Brink en Giovanca Ostiana. Dit duo presenteert elke dinsdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van dinsdag 30 juni 2020

  • Ouders die thuis hun ernstig zieke kind verplegen maken zich grote zorgen, omdat het bedrag dat zij hier maandelijks voor krijgen wordt gekort of zelfs wegvalt. Dit lagere persoonsgebonden budget (PGB) is ontstaan doordat zorg die eerst vergoed werd, nu onder normale ouderlijke zorg valt.Felasja Maurer en Franke Telgenhof maken allebei gebruik van een PGB om de intensieve zorg voor hun kinderen te verlenen. En Vera Hooglugt kent namens belangenvereniging Bvikz veel verhalen van ouders die door het korten van het PGB in de problemen zijn gekomen.

  • Het Openbaar Ministerie eist 24 jaar cel en tbs tegen Thijs H. voor de moord op drie wandelaars in mei vorig jaar.Saskia Belleman, rechtbankverslaggever van De Telegraaf, was vandaag in de rechtbank van Maastricht en vertelt in Op1 over de strafeis van het OM.

  • Vanavond in debat: drs.Maurice de Hond en dr.Andreas Voss, hoogleraar infectiepreventie en lid van het OMT.

  • IC-arts Diederik Gommers en IC-verpleegkundige Rowan Marijnissen zijn te gast in Op1 om te praten over het rapport ‘Opschaling Covid-19,’ dat de reguliere zorg en genoeg bedden op de intensive cares moet garanderen.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Dinsdag in Op1: Saskia Belleman over strafeis voor Thijs H. en meer of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV