Vanavond bij Beau: Najib Amhali over versoepeling coronamaatregelen

Vanavond bij Beau: Najib Amhali over versoepeling coronamaatregelen
De gasten van dinsdag 30 juni

Kijktip :

De coronamaatregelen worden morgen versoepeld. Dat houdt in dat sportscholen weer open mogen, maar ook de entertainmentwereld start weer op. Onder andere Roel van Velzen vertelt hier vanavond over bij Beau. Bekijk hieronder wie er nog meer te gast zijn.

DE GASTEN IN Beau - DINSDAG 30 JUNI

  • Nederland krabbelt langzaam op na de uitbraak van het coronavirus. Toch blijft het hens aan dek binnen de zorg. De ic-capaciteit wordt uitgebreid tot 1350 en kan bij een mogelijke nieuwe piek worden opgehoogd tot 1700 bedden. Daarnaast worden er nieuwe verpleegkundigen opgeleid. Ernst Kuipers en Martin van Rijn schuiven samen met ic-verpleegkundige Sandra van Gilst aan.

  • André Hazes zou vandaag 69 jaar oud zijn geworden. Bij Beau wordt de artiest herdacht door straatkunstenaar Streetart Frankey. Hij maakte een Lego-versie van de volkszanger op de Dam.

  • De VVD van Mark Rutte is door de coronacrisis ongelooflijk populair. Als er nu verkiezingen zouden zijn, zou de partij veruit de grootste worden. Dat blijkt uit de peilingen van EenVandaag. Frits Wester en Gijs Rademaker vertellen over de laatste ontwikkelingen uit politiek Den Haag.

  • De coronamaatregelen worden versoepeld. Dat betekent dat de valg uit gaat bij concertzalen, poppodia en theaters. Er mogen weer meer dan honderd mensen bij elkaar komen. Najib Amhali en Dominic Seldis vertellen over wat de versoepelingen voor de entertainmentwereld betekent. Ook Roel van Velzen schuift aan om hierover te vertellen.

Beau is elke werkdag te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond bij Beau: Najib Amhali over versoepeling coronamaatregelen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV