Overzicht tijden: Formule 1 GP van Oostenrijk live op tv

Overzicht tijden: Formule 1 GP van Oostenrijk live op tv
Eerste grand prix seizoen 2020

Sport :

Bijna vier maanden na de geplande seizoensstart gaat de Formule 1 op zondag 5 juli van start in Oostenrijk. Vanaf vrijdag 3 juli begint het F1-weekend met ook de vrije trainingen en de kwalificatie op zaterdag. Ziggo Sport zendt alles live op tv uit, RTL Duitsland de kwalificatie en race.

Bekijk hier de verschillende opties om de Formule 1 live op tv te kijken.

Tijdschema Formule 1 GP van Oostenrijk 2020

Sportzender Ziggo Sport doet uitgebreid live verslag van het eerste raceweekend in het ingekorte Formule 1-seizoen 2020, als gevolg van het coronavirus. Op kanaal 14 voor Ziggo-abonnees en op Ziggo Sport Select, de hoofdzender van het betaalpakket Ziggo Sport Totaal, is alles te zien. Bekijk hier op welk kanaal Ziggo Sport Select bij jouw tv-aanbieder te vinden is. De kwalificatie en race zijn ook te zien op RTL Duitsland.

Vrijdag 3 juli

  • 11.00 uur: vrije training 1
  • 15.00 uur: vrije training 2

Zaterdag 4 juli

  • 12.00 uur: vrije training 3
  • 14.15 uur: voorbeschouwing kwalificatie
  • 15.00 uur: kwalificatie (ook op RTL Duitsland)

Zondag 5 juli

  • 14.00 uur: voorbeschouwing race (ook op RTL Duitsland)
  • 15.10 uur: race (ook op RTL Duitsland)

Bekijk ook de voorlopige nieuwe racekalender Formule 1 2020.

Favorieten
Het wordt dit weekend spannend om te zien hoe alle coureurs en teams uit de lange pauze zijn gekomen die de uitbraak van het coronavirus heeft veroorzaakt. Lewis Hamilton is de titelverdediger. De coureur van Mercedes werd afgelopen jaar voor de zesde keer wereldkampioen in de Formule 1. Dit nieuwe seizoen wordt ook veel verwacht van de Nederlander Max Verstappen, die bij Red Bull rijdt, en de Ferrari-coureurs Sebastian Vettel en Charles Leclerc.

De Formule 1 GP van Oostenrijk is zondag 5 juli om 15.10 uur live te zien op Ziggo Sport, Ziggo Sport Select en RTL Duitsland. Vanaf vrijdag 3 juli zijn de vrije trainingen en de kwalificatie ook te zien. Bekijk het tijdschema hierboven en bekijk hier alles van de Formule 1.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Formule 1 GP van Oostenrijk live op tv of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier