Deze bekende Nederlanders gaan voor nieuw tv-programma een weekend terug in de tijd

Deze bekende Nederlanders gaan voor nieuw tv-programma een weekend terug in de tijd
Geheel in stijl van vroeger in Groeten uit 19xx

Nieuws

In het nieuwe RTL 4-programma Groeten uit 19xx gaan bekende Nederlanders met hun gezin terug in de tijd. Ze verblijven een weekend in een huis dat helemaal is ingericht zoals het er uitzag toen de BN'er twaalf jaar was. Ook kapsels en kleding worden aangepast aan het tijdsbeeld.

Er is geen moderne technologie. De families zitten er een paar dagen helemaal bij zoals het er in bijvoorbeeld 1972 of 1986 uitzag. De families die meedoen aan het programma zijn die van René Froger (1972), Tooske Ragas (1984), Leontien van Moorsel (1980), Frans Bauer (1986), Danny de Munk (1982) en Tanja Jess (1979). Groeten Uit 19xx wordt gepresenteerd door Kasper van Kooten.

De familie Bauer

De afleveringen geven stuk voor stuk een bijzondere inkijk in het leven van de gezinnen. Eén weekend leeft, eet, ontspant en feest het gezin zoals het was in 19xx. De BN'er laat aan zijn of haar kinderen én Nederland zien hoe het leven destijds was. Wat vinden de kinderen van het speelgoed en de apparaten van toen? Weten ze wat een antwoordapparaat is of een telefoontoestel? En klinkt de favoriete muziek van toen nog steeds zo goed? Was vroeger alles beter en komt het gezin nader tot elkaar zonder internet?

Groeten Uit 19xx is vanaf woensdag 10 januari wekelijks om 20:30 uur te zien op RTL 4.

Tags: muziek, nederland, kleding, bekende nederlanders, technologie, gezin, speelgoed, leontien van moorsel, kasper van kooten, weekend, Frans Bauer, kinderen, tooske ragas, danny de munk, rene froger, tanja jess, familie, groeten uit 19xx

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »