Talkshow M viert heropening theaters woensdagavond vanuit Carré

Talkshow M viert heropening theaters woensdagavond vanuit Carré
Speciale uitzending vanuit het theater mét publiek

Kijktip :

Woensdagavond 1 juli staat er een bijzondere aflevering van talkshow M op het programma. Margriet van der Linden ontvangt haar gasten namelijk eenmalig in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam om te vieren dat theaters vanaf 1 juli weer publiek mogen ontvangen. Bij deze speciale uitzending van M is er dus ook voor het eerste in maanden weer publiek aanwezig.

Hoopvol
De afgelopen maanden is de talkshow van Margriet van der Linden elke werkdag gewoon doorgegaan zonder publiek. Uitgerekend in de laatste week van dit seizoen van M mag de door de versoepelingen van de coronamaatregelen weer publiek aanwezig zijn bij de opnames, uiteraard wel op anderhalve meter afstand. "Niemand had drie maanden geleden kunnen denken dat we in de laatste week van dit seizoen vanuit Carré een uitzending mét publiek zouden maken. Ondanks alles, is ook dat hoopvol", zegt Margriet van der Linden over de speciale uitzending.

Veel gasten en optredens
Het belooft een bomvolle uitzending te worden met bijzondere gasten. Zo wordt er met onder meer Typhoon en Matacha Harlequin teruggeblikt op de heftige maanden die we achter de rug hebben. Uiteraard moet Carré ook heropend worden met optredens. Zo mogen Freek de Jonge, Igone de Jongh, Jett Rebel en Shary-An Nivillac hun kunsten vertonen tijdens de uitzending op het podium van het Amsterdamse theater.

M is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Heb je M gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M viert heropening theaters woensdagavond vanuit Carré of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV