Videoland maakt comedyserie Barrie Barista en het Einde der Tijden met Henry van Loon

Videoland maakt comedyserie Barrie Barista en het Einde der Tijden met Henry van Loon
Uit de koker van Flip van der Kuil

Nieuws :

Vanaf vrijdag 17 juli is de nieuwe, absurdistische comedyserie Barrie Barista en het Einde der Tijden te zien op Videoland. De hoofdrol is weggelegd voor cabaretier Henry van Loon, die eerder onder meer schitterde in De Luizenmoeder, en de serie is bedacht door Flip van der Kuil - bekend van New Kids.

Apocalyps
De plot van Barrie Barista en het Einde der Tijden lijkt actueler dan ooit nu de wereld in brand staat, want ook in deze absurdistische comedyserie komt de dag des oordeels eraan. Niettemin probeert Barrie Barista (gespeeld door Van Loon) uit alle macht om zijn koffiebar draaiende te houden. Hij is er van overtuigd dat een goede kop koffie elke situatie kan verbeteren, maar zijn klanten hebben tijdens de apocalyps helaas andere prioriteiten.

Random Shit
Door de paniek bij zijn klanten lijken de goede bedoelingen en het optimisme van Barrie helaas faliekant te mislukken... Het klinkt precies zo absurd als we hadden kunnen verwachten van Flip van der Kuil en Henry van Loon, die eerder ook al samenwerkten aan de Videoland Original Random Shit. Van der Kuil weet ook in deze comedy weer feilloos de pijnpunten in de wereld aan te kaarten met zijn grenzeloze humor.

De comedyserie Barrie Barista en het Einde der Tijden is vanaf vrijdag 17 juli exclusief te zien op Videoland.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Videoland maakt comedyserie Barrie Barista en het Einde der Tijden met Henry van Loon of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV