Reizen Waes Europa met Tom Waes vanaf vrijdag 3 juli weer te zien op NPO 3

Reizen Waes Europa met Tom Waes vanaf vrijdag 3 juli weer te zien op NPO 3
Herhalingen van het vorige seizoen

Kijktip :

De zomermaanden zijn aangebroken en dat is ook voor de publieke omroep het startsein om allerlei programma's te herhalen. Vanaf vrijdag 3 juli kun je op NPO 3 bijvoorbeeld genieten van het vorige seizoen van het prachtige reisprogramma Reizen Waes Europa, waarin Tom Waes verrassende reizen op ons continent maakt.

Spanje
Met zijn programma wil Waes laten zien dat je niet de hele wereld over hoeft te reizen om verrast te worden door prachtige omgevingen en bijzondere mensen; die vind je ook gewoon in Europa. In de eerste aflevering gaat de Vlaamse presentator naar Spanje. In het westen van het land, waar toeristen niet vaak komen, ontdekt hij een kant van Spanje die velen van ons nauwelijks kennen: een leeggelopen en wat achtergestelde streek met nog ongewone gebruiken.

Woeste rotskust
In het Galicische plaatsje Muxía besluit Waes deel te nemen aan een levensgevaarlijke activiteit: samen met de plaatselijke vissers gaat hij door de branding langs de woeste rotskust op zoek naar eendenmosselen. En in het dorpje Piornal, in Extremadrua, bekogelen ze tijdens de jaarlijkse processie een vreemd uitgedoste figuur met duizenden rapen. Het is een trip vol bizarre ervaringen en ontroerende ontmoetingen.

Reizen Waes Europa is vanaf vrijdag 3 juli wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Reizen Waes terugkijken bij Gids.tv.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Reizen Waes Europa met Tom Waes vanaf vrijdag 3 juli weer te zien op NPO 3 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV