Vrijdag in We Want More aflevering 4: halve finale komt steeds dichterbij

Vrijdag in We Want More aflevering 4: halve finale komt steeds dichterbij
Welke auditanten stromen door?

Kijktip :

De komende weken zal de spanning in de zangwedstrijd We Want More steeds verder oplopen, want na zes auditie-afleveringen is het tijd voor de halve finale. Welke kandidaten mogen van de vijf deskundige juryleden doorstromen naar deze halve eindstrijd, en wie moet voortijdig het podium verlaten?

Alle genres welkom
De afgelopen weken hebben we in de eerste drie afleveringen van We Want More kunnen zien hoe een breed scala aan artiesten heeft meegedaan aan het programma. Van rockbands tot piepjonge volkszangers van van mensen met een bijzonder levensverhaal tot geweldige opera-artiesten: alle genres, alle leeftijden en alle mensen zijn welkom.

Kijkcijferhit
We Want More werd onthaald als de nieuwe kijkcijferhit van SBS 6, want naar de eerste aflevering keken ruim een miljoen mensen. Afgelopen vrijdag leverde het programma weliswaar in (wat waarschijnlijk te maken had met het mooie weer), maar met ruim 750.000 belangstellenden was er nog altijd een trouwe fanbase. Trekken Henk Poort, Davina Michelle, Ali B, Trijntje Oosterhuis en André Hazes deze week opnieuw veel belangstelling?

We Want More is elke vrijdag om 20.30 uur te zien op SBS 6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van We Want More terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in We Want More aflevering 4: halve finale komt steeds dichterbij of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV