Droomhuis gezocht vanaf vrijdag 3 juli weer te zien op NPO 1

Droomhuis gezocht vanaf vrijdag 3 juli weer te zien op NPO 1
Herhalingen van kijkcijferhit

Kijktip :

Vanaf vrijdag 3 juli zijn er herhalingen van het populaire Omroep MAX-programma Droomhuis gezocht te zien op NPO 1. In dit kijkcijferkanon helpt presentator Sybrand Niessen een aantal Nederlandse stellen bij hun zoektocht naar een huis in het buitenland.

Zakynthos
In de eerste aflevering is te zien hoe Sebastiaan en Shah Rukh op zoek gaan naar een huis op het prachtige Griekse vakantie-eiland Zakynthos. De twee ontmoetten elkaar toen Sebastiaan voor zijn werk in Australië was, waarna ze gingen samenwonen in Amsterdam. Een goede vriend, die al jaren in Athene woont, bracht ze voor het eerst in aanraking met Griekenland.

Carrie ten Napel
Binnen de kortste keren ontstaat bij Sebastiaan en Shah Rukh het plan om een appartement op Zakynthos te kopen. Terwijl Niessen ze helpt bij de zoektocht naar en de eventuele koop van een huis, duikt Carrie ten Napel in de cultuur van de regio. Daarbij krijgt ze zelfs een serenade van een Grieks mannenkoor en ook ziet ze hoe je van de vele bloemen op het eiland likeur kunt maken.

De herhalingen van Droomhuis gezocht zijn vanaf vrijdag 3 juli wekelijks om 20.35 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Droomhuis gezocht terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Droomhuis gezocht vanaf vrijdag 3 juli weer te zien op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV